Balm untuk bayi selsema, batuk dan kahak

Assalamualaikum wbt,

Posting kali ini saya nak share dengan anda semua balm yang anak saya sendiri dah pakai dan alhamdulillah berkesan.

                                     

Masalah baby saya sebelum ini:
1. sering batuk berkahak dan demam.
2. Selsema
3. susah nak tidur malam, x lena.
4. kerap keluar masuk hospital disebabkan kahak banyak, kemudian demam.

Perkara ini hampir merungsingkan saya dan isteri sebagai ibu bapa.  Habis ke merata klinik dan hospital kami pergi untuk merawat anak kami no 3 ini.

Akhirnya isteri saya cuba balm Tasnem Naturel. Sebenarnya pengasas produk ini kawan isteri saya. Masa tu kawan wife ni baru memulakan produk ini. Alhamdulillah setelah mencuba anak saya menunjukkan perubahan dan serasi dengan balm tersebut.  Saya sharekan gambar produk itu dibawah ini. Kini Balm ini semakin terkenal dan sudah ramai para ibu yang menggunakannya.  satu botol balm ni, boleh tahan lama juga nak abih. Just sapu-sapu sahaja pada bahagian berkenaan.
kelebihan produk ini:

  • menggunakan minyak Essential Oil (kalau x silap saya minyak pati daripada tumbuhan berkhasiat). 
  • tidak panas dan selesa pada kulit bayi. 
  • bapak macam saya pun sesekali guna jugak sebab wangi dia, sedap bak hang.


         
Tasneem Naturel Calm Time dan Cough Flu

              
           Tasneem Naturel Sleep Time  dan Tummy Time

Kini Isteri saya telah menjadi agent menjual balm ini. 
Isteri saya ingin menjual balm ini kerana niat dia ingin membantu seramai mungkin para ibu yang menghadapi masalah yang sama dengan yang kami alami. Letih, ya memang letih kalau anak kena tahan wad. beberapa kali, kerana pengalaman ini. 
Isteri saya ingin menolong seramai mungkin ibu-ibu yang menghadapi masalah anak batuk, kahak dan sebagainya.







Amat mudah, segalanya boleh melalui whatapps dan balm akan di pos terus ke rumah ibu-ibu sekalian.

jika Ibu-ibu ingin membeli Balm ini, 
sila Whatapps ke No Telefon ini:  013-629 5197  (Ummi Sol)
sila Whatapps ke No Telefon ini:  013-629 5197  (Ummi Sol)
sila Whatapps ke No Telefon ini:  013-629 5197  (Ummi Sol)

ibu-ibu boleh bertanya kepada Ummi Sol untuk maklumat lanjut.

                                                   


Nota: Balm ini sebagai ikhtiar kita bersama, apa-apa pun jangan lupa dapatkan juga nasihat daripada Doktor.






#Tasneem Naturel
#baby batuk kahak
#bagaimana merawat batuk dan kahak




Comments

Popular posts from this blog

Merancang Garis Hidup Anda

situasi terkini sekitar masjid Al-Aqsa

Kolam mandi terbaik di KLCC Kuala lumpur